Home / Velp / Benefietconcert voor stichting A.L.S.

Benefietconcert voor stichting A.L.S.

VELP – Vrouwen Vocaal Velp en het Velpse Middagkoor hebben het voornemen om een benefietconcert voor de stichting A.L.S. te verzorgen op zondag 26 september in de R.K. kerk in de Emmastraat in Velp. De stichting A.L.S. zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek van deze fatale spierziekte en voor ondersteuning van de patiënten.
Iedereen die zin heeft om mee te zingen kan contact opnemen met secretaris mevrouw T. Frentrop via tel. 026 – 3515442. Afhankelijk van leeftijd en zangervaring ontvangt één van beide koren u graag. Als bijdrage in de exploitatiekosten stellen de koren een bijdrage respectievelijk van 70 en 50 euro voor deelname op prijs.
De repetities van Vrouwen Vocaal zijn op maandagavond in het gebouw van de NPB aan de Fabiusstraat 12 en die van het Middagkoor op dinsdagmiddag op dezelfde locatie.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.