Benefietconcert voor stichting A.L.S.

VELP – Vrouwen Vocaal Velp en het Velpse Middagkoor hebben het voornemen om een benefietconcert voor de stichting A.L.S. te verzorgen op zondag 26 september in de R.K. kerk in de Emmastraat in Velp. De stichting A.L.S. zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek van deze fatale spierziekte en voor ondersteuning van de patiënten.
Iedereen die zin heeft om mee te zingen kan contact opnemen met secretaris mevrouw T. Frentrop via tel. 026 – 3515442. Afhankelijk van leeftijd en zangervaring ontvangt één van beide koren u graag. Als bijdrage in de exploitatiekosten stellen de koren een bijdrage respectievelijk van 70 en 50 euro voor deelname op prijs.
De repetities van Vrouwen Vocaal zijn op maandagavond in het gebouw van de NPB aan de Fabiusstraat 12 en die van het Middagkoor op dinsdagmiddag op dezelfde locatie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.