De kluis is gekraakt

SPANKEREN – De Oranjevereniging Spankeren pakte groots uit op Bevrijdingsdag, 5 mei. ‘s Middags was er voor de kinderen de kinderspelshow De Bettel bij het Dorpshuis. Kinderen vanaf acht jaar konden meedoen aan dit spannende spel. Dj Hoge Toon had een kluis meegenomen die gekraakt moest worden. Om deze kluis te kunnen kraken, konden er tijdens de spelshow codes worden verdiend door het winnen van spellen. De kinderen genoten ervan; het was weer eens wat anders dan andere jaren.
Later die dag was er nog een bevrijdingstocht met een onderhoudende puzzeltocht. Na de wandeling konden de inwoners van Spankeren de avond gezellig met elkaar doorbrengen met een bevrijdingsborrel. – Foto Han Uenk. 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.