Home / Loenen / Telepathisch communiceren met dieren

Telepathisch communiceren met dieren

LOENEN – Op twee zondagen, 6 en 20 juni, wordt er een beginnerscursus telepathisch communiceren in Loenen gehouden. In deze tweedaagse cursus wordt de vaardigheid van het telepathisch communiceren aangeleerd. Op de eerste dag leert men mediteren/visualiseren en wordt het één en ander uitgelegd over telepathie. Onder begeleiding legt de groep een eerste telepathisch contact met een dier. Op de tweede dag gaat men met elkaars dieren contact leggen.
Via www.telepathiemetdieren.nl zijn tv-uitzendingen te vinden over dit onderwerp en over Cecilia van der Drift, die deze cursus komt geven. Op de website is ook een inschrijfformulier voor de cursus te vinden.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.