Telepathisch communiceren met dieren

LOENEN – Op twee zondagen, 6 en 20 juni, wordt er een beginnerscursus telepathisch communiceren in Loenen gehouden. In deze tweedaagse cursus wordt de vaardigheid van het telepathisch communiceren aangeleerd. Op de eerste dag leert men mediteren/visualiseren en wordt het één en ander uitgelegd over telepathie. Onder begeleiding legt de groep een eerste telepathisch contact met een dier. Op de tweede dag gaat men met elkaars dieren contact leggen.
Via www.telepathiemetdieren.nl zijn tv-uitzendingen te vinden over dit onderwerp en over Cecilia van der Drift, die deze cursus komt geven. Op de website is ook een inschrijfformulier voor de cursus te vinden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.