Home / Loenen / Diplomaregen bij OLTO

Diplomaregen bij OLTO

LOENEN – Jaarlijks worden er examens HaFa afgenomen voor de leerlingen die een muziekinstrument bespelen en hierin lessen volgen. Muziekvereniging OLTO uit Loenen stuurde dit jaar maar liefst zeventien kandidaten in voor het afleggen van de examens A, B en C. de examens werden afgenomen bij Markant in Apeldoorn waar voorgespeeld moest worden voor een examencommissie. Alle zeventien muzikanten slaagden: Carisia, Jade en Wessel behaalden hun diploma B op klarinet, Loes haar diploma C op klarinet, Diana, Tessa, Linda en Jeanine hun diploma A op dwarsfluit, Eline en Annelien hun diploma B op dwarsfluit, Melany, Jiry en Giel hun diploma A op alt-saxofoon, Dion en Mike hun diploma A op trompet, Marno zijn diploma B op trompet en Chiel zijn diploma A op cornet.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.