Diplomaregen bij OLTO

LOENEN – Jaarlijks worden er examens HaFa afgenomen voor de leerlingen die een muziekinstrument bespelen en hierin lessen volgen. Muziekvereniging OLTO uit Loenen stuurde dit jaar maar liefst zeventien kandidaten in voor het afleggen van de examens A, B en C. de examens werden afgenomen bij Markant in Apeldoorn waar voorgespeeld moest worden voor een examencommissie. Alle zeventien muzikanten slaagden: Carisia, Jade en Wessel behaalden hun diploma B op klarinet, Loes haar diploma C op klarinet, Diana, Tessa, Linda en Jeanine hun diploma A op dwarsfluit, Eline en Annelien hun diploma B op dwarsfluit, Melany, Jiry en Giel hun diploma A op alt-saxofoon, Dion en Mike hun diploma A op trompet, Marno zijn diploma B op trompet en Chiel zijn diploma A op cornet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.