Home / Eerbeek / Bijzondere-plantenmarkt

Bijzondere-plantenmarkt

EERBEEK/ REGIO – Komende zondag 16 mei is er weer de bijzondere plantjesmarkt, georganiseerd door de afdeling Veluwezoom van de vereniging Groei en Bloei. De markt wordt gehouden van 12.00 tot 16.00 uur aan de Ch. van Bourbonlaan 24 in Eerbeek. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee en de bezichtiging van de bijzondere bostuin van de familie Mäkel. Voor alle kinderen is er een leuke activiteit en een plantje. Verder worden er gratis tomatenplanten aangeboden. Bovendien geven Ali Bosveld en Marjo de Jager deze middag een demonstratie bloemschikken. De bloemstukken die van hoge kwaliteit zijn, worden voor een demonstratieprijsje verkocht. Informatie bij Tineke Mäkel, telefoon: 0313-651808.

www.bloebelenbellis.nl

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.