Duivenuitslagen

  REGIO – Deze week werd er gevlogen vanaf Arras. Slecht weer zorgde er voor dat de duiven niet al te vlot kwamen en er grote gaten in aankomsttijden zaten.
  Veel duiven waren zaterdagavond ook nog niet thuisgekomen. Voor de liefhebbers te hopen dat ze zondag alsnog de weg naar huis vinden. De snelste in Kring 1 was R. Bailly van Velp-Zuid Velp met duifnr. 8-1221220 en een snelheid van 1405,566 m.
  Uitslagen: Luchtbode Doesburg: 1. W.G.M. ten Dolle, 2,4. W. Verheij, 3. J. van Zadelhoff, 5. Gebr. Romb. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. A. Thijssen, 2,4. P. Troost, 3. A.J. Verheul, 5. R.L. Uylen. Postduif Giesbeek: 1. H.Witjes, 2,5. H. Engelsman, 3. G. Siebelink, 4. Herman Bronkhorst. Zwaluw Rheden: 1. A. van Santen, 2. M. Verbeek, 3. Comb. Liethof-Bosveld, 4. G. Hillebrink, 5. W. van den Berg. Rheden Rheden: 1,2. Ccomb. Curré-Eefting, 3. van Dijkhuizen, 4. G.J. Liet, 5. Comb. van Huenen. Velp-Zuid Velp: 1. R. Bailly, 2. D.Smoorenburg, 3. H.J.Bosveld, 4. A. Kok & Zn, 5.G. Kok.
  De duiven van Ons Vermaak kwamen uit Pommerouel. De uitslag: 1. D. Hagen; 2. A. Driessem; 3. J. Onstenk; 4. Comb. Nijmeijer-Wezenberg; 5. A. van Ark.
   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.