Zomerworkshops bij Galerie Mouseion

DOESBURG – In de zomermaanden vinden er bij Galerie Mouseion in Doesburg diverse workshops plaats die als introductie op diverse schildertechnieken dienen of die kunnen inspireren tot het gebruik van andere invalshoeken en materialen.

Freaken met verf, Schilderen met paletmes en De veelzijdigheid van acrylverf zijn workshops met als doel dat de deelnemers meer mogelijkheden van acrylverf ervaren. Ook het gebruik van mediums en vreemde structuren komen aan de orde.
Schilderen met Cobra, die nieuwe watermengbare olieverf van Talens heeft als doel te ervaren hoe deze nieuwe verf werkt. Deze workshop wordt gegeven door Alma Noordermeer.
Ria Wijtten verzorgt een workshop porselein schilderen. Tijdens de workshop gaat men aan de slag met Decorfin porseleinverf van Talens. Deze verf is in elke keukenoven te bakken.
De workshops worden gegeven op de zaterdagen en in overleg kunnen deze eventueel ook op een ander moment plaatshebben bij voldoende aanmelding. De workshops kosten 30 euro, inclusief alle materialen, koffie of thee en een versnapering. Alleen de olieverf workshop kost 40 euro.

www.galeriemouseion.nl
Tel. 06 – 11043332
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.