Ondernemers met Doesburgse band hebben zich verenigd

DOESBURG – Medio eind vorig jaar heeft een aantal ondernemers, woonachtig of werkend in Doesburg, een nieuwe vereniging opgericht: ZON Doesburg. ZON staat voor Zakelijk Ondernemers Netwerk en is een zakelijke netwerkvereniging met een sociaal karakter.

ZonDoesburg bestaat uit leden met een eigen bedrijf, woonachtig in of met hun bedrijf gevestigd in Doesburg. ZON geeft ruimte tot netwerken, brengt kennis samen, laat ondernemers meer van elkaars’ kennis profiteren en bundelt ook deze kennis om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van sociaal-maatschappelijke doelen binnen Doesburg. Verbondenheid met Doesburg vormt de gemeenschappelijke deler. Leden dragen Doesburg een warm hart toe en zetten zich graag in voor projecten met een sociaal-maatschappelijk karakter. De helft van de contributie van 750 euro per jaar wordt daaraan besteed.
De voorzitter van de vereniging is Robbert Karreman, eigenaar van K & R Consultants, een adviesbureau op het gebied van installaties. De secretaris is Gerard den Heyer van Moving Mountains IT Management. Penningmeester is Peter Marc Schoonen, eigenaar van Oopen Consultant.. De leden van ZON Doesburg – volgens hun website momenteel tien – zijn werkzaam in diverse branches, zoals de bouwnijverheid, ICT en financiële dienstverlening. Het is een vereniging waarbij de omvang van de onderneming geen rol speelt.
Eens per maand wordt een kennisavond georganiseerd. Op deze avond worden actuele en interessante thema’s besproken over uiteenlopende onderwerpen, zoals financieringen, netwerken, internet-analytics, linked-in, personeelsmanagement, etc. De kennisavond vindt elke vierde woensdag van de maand plaats vanaf 20.00 uur, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Op vrijdagmiddag is er regelmatig een inloopborrel om het weekend in te luiden.
Voor meer informatie over ZON-Doesburg, komende thema avonden en hoe belangstellenden in aanmerking kunt komen voor een bijdrage van ZON-Doesburg voor een project, kunnen terecht op www.zondoesburg.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.