Marc start wereldreis met Puch

DIEREN – Marc Roelofs is zaterdag vertrokken voor een wereldreis van één tot anderhalf jaar die hem door Oost-Europa, de Baltische Staten, Rusland, Mongolië en China zal leiden. Welk vervolg er daarna op het programma komt, is nog niet bekend. Marc is in Dieren geboren, tijdens zijn studie biologie en het daaropvolgende promotieonderzoek was hij in Utrecht woonachtig.

De laatste anderhalf jaar heeft hij bij het natuurhistorisch museum Naturalis in Leiden gewerkt voor de voorbereiding van een tentoonstelling over alles wat met zintuigen te maken heeft. Zijn aanwezige wens om een lange reis te maken naar de minder toeristische gebieden in de wereld heeft hij nu daadwerkelijk in gang gezet.
De ultieme uitdaging zit hem deels in het begin van de reis. Op een oude Puch Maxi wordt het eerste deel van de reis gemaakt. Van Dieren, via Berlijn, Warschau, de Baltische Staten tot aan St. Petersburg, een afstand van 3500 kilometer, gaat Marc op het brommertje doen.
De avond voor zijn vertrek kreeg hij, tijdens de aankoop van een litertje 2takolie, spontaan nog een aantal technische tips en een handvol bougies overhandigd van brommerbedrijf Yampé uit Spankeren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.