AED bij Grotenhuis Dieren

Grotenhuis, makelaar en kapsalon, heeft een Automatische Externe Defibrillator aangeschaft. Deze AED is te vinden aan de Lindelaan 10a en kan levensreddend zijn in geval van hartritmestoornissen of een hartstilstand. De AED geeft zelf aan of het nodig is een stroomstoot toe te dingen of te starten met hartmassage en mond-op-mondbeademing. De kapsalon en het makelaarskantoor van de broers Leander en Fabian Grotenhuis bevindt zich op een centrale locatie, vlakbij het winkelcentrum en naast de markt. Zelf hebben ze een cursus reanimatie en bediening van een AED gevolgd en kunnen snel ter plaatse zijn. Iedereen mag en kan een AED bedienen en in geval van nood is het apparaat snel opgehaald.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.