Home / Dieren / AED bij Grotenhuis Dieren

AED bij Grotenhuis Dieren

Grotenhuis, makelaar en kapsalon, heeft een Automatische Externe Defibrillator aangeschaft. Deze AED is te vinden aan de Lindelaan 10a en kan levensreddend zijn in geval van hartritmestoornissen of een hartstilstand. De AED geeft zelf aan of het nodig is een stroomstoot toe te dingen of te starten met hartmassage en mond-op-mondbeademing. De kapsalon en het makelaarskantoor van de broers Leander en Fabian Grotenhuis bevindt zich op een centrale locatie, vlakbij het winkelcentrum en naast de markt. Zelf hebben ze een cursus reanimatie en bediening van een AED gevolgd en kunnen snel ter plaatse zijn. Iedereen mag en kan een AED bedienen en in geval van nood is het apparaat snel opgehaald.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.