Home / De Steeg / Wandelen door de kasteeltuinen van Middachten

Wandelen door de kasteeltuinen van Middachten

DE STEEG – Van 16 mei tot en met 15 september kunnen gasten weer genieten van de unieke tuinen rondom Kasteel Middachten in de Steeg. Onlangs zijn de paden opgeknapt en zijn deze ook voor rolstoelen en rollators gemakkelijk begaanbaar. Naast het wandelen door de tuinen, zijn er ook in 2010 weer veel activiteiten te beleven; de Dag van het Kasteel/Landheer op Tweede Pinksterdag, de Kasteelfair en Rozenzondag in juni en de zomerconcerten in juli. Vanaf eind mei is de expositie van schilderijen van de landschapsschilder Wiebe van der Zee te zien in de oranjerie. Iedere zondag om 14.00 uur worden er tuinrondleidingen gegeven door deskundige tuingidsen. De tuinen zijn open van zondag tot en met donderdag van 10.30 tot 16.00 uur. De entree bedraagt 5 euro en 2,50 euro voor kinderen.

www.middachten.nl
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.