Home / Arnhem / Rhedenaar aangehouden wegens bedreiging

Rhedenaar aangehouden wegens bedreiging

ARNHEM / RHEDEN – Een 24-jarige man uit Rheden is zondagavond door de politie aangehouden op verdenking van bedreiging van de moeder van zijn ex-vriendin, een 44-jarige Arnhemse. De man zou zondagavond bij de woning van zijn ex-vriendin hebben gestaan in de Arnhemse wijk Over het Lange Water, kennelijk uit onvrede over het verbreken van de relatie. Toen het slachtoffer de Rhedenaar zag sprak ze hem aan om hem te zeggen niet gediend te zijn van zijn aanwezigheid in de straat. De man zou de vrouw daarop met de dood hebben bedreigd. Gewaarschuwde agenten troffen de Rhedenaar later thuis aan. De man is ingesloten.
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.