Voorst wint opnieuw rapidtoernooi

EERBEEK – Het jaarlijkse rapidtoernooi van de Eerbeekse Schaakclub is voor het tweede achtereenvolgende jaar gewonnen door het team van de Voorster schaakclub. Het zestal behaalde 9 matchpunten en 23,5 bordpunten. Het was een spannend toernooi, want op de eerste van de beide speelavonden stond het team van Zutphen nog op de eerste plaats en het lag voor de hand dat ze die positie wilden handhaven. Helaas, moest Zutphen genoegen nemen de tweede plaats met 8 matchpunten en 21 bordpunten. Voorzitter Paul van Berkum overhandigde het team van Voorst de wisselbokaal en namens sponsor Bert van Zijtveld van Keukenstudio Eerbeek een attentie in de vorm van een 4-delige sommelierset.
Op de derde plaats eindigde Ons Genoegen (combinatie Almen/Gorssel/Eefde) en Het Doesborghsche Schaakgenootschap werd vierde. Aan het toernooi dat gespeeld werd in de grote zaal van het Tjark Rikscentrum werd verder deelgenomen door zestallen uit Rheden en Eerbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.