Aanhouding na winkeldiefstal

BRUMMEN – De politie heeft donderdag op de Ambachtstraat in Brummen een 51-jarige vrouw uit Rheden aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal uit een drogisterij.

De vrouw werd omstreeks 10:40 uur aangehouden nadat personeel had gezien dat zij onder meer drie tubes kleefpasta in haar tas stopte. De vrouw wilde naar buiten lopen met de onbetaalde artikelen in haar tas. Hierop werd zij aangesproken door een personeelslid.
Hierop is de politie gebeld waarna zij buiten kon worden aangehouden. De vrouw is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt en de vrouw krijgt een boete opgelegd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.