Graffiti-kunstwerk in Velp-Zuid

VELP – Aan bewoners die rond de kruising Willemstraat/Nassaustraat in Velp-Zuid wonen, is onlangs een ontwerp voor een graffiti-kunstwerk voorgelegd. Bewoners konden hun mening geven over hoe men het ontwerp vond. Dit kleurrijke kunstwerk wordt op zaterdag 5 juni aangebracht. Jongeren doen dit onder leiding van Carion en graffiti-kunstenaar Thomas van Os. De jongeren geven door deze graffiti aan dat ze betrokken zijn bij de buurt en deze willen verfraaien. Dit graffiti-kunstwerk maakt onderdeel uit van de wijkvernieuwing in Velp-Zuid.

Peter van den Boogaard
E-mail. p.vd.boogaard@carion.nl
Tel. 0326 – 3642837
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.