Home / Rozendaal / Hoe word ik een prins of prinses?

Hoe word ik een prins of prinses?

ROZENDAAL – Op de woensdagen 2, 9, 16, 23 en 30 juni houdt Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen een cursus ‘Hoe word ik een prins of prinses?’ op kasteel Rosendael in Rozendaal voor kinderen van vier tot en met tien jaar. De cursus duurt van 13.30 tot 15.00 uur. De kosten bedragen 7,50 euro en voor begunstigers van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen 6,50 euro. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via tel. 026 – 3644645 of via e-mail. k.cloo@mooigelderland.nl. Dit evenement is ook op andere dagen te boeken als kinderfeestje.

www.mooigelderland.nl

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.