Home / Regio / Siza nieuwe naam Siza Dorp Groep

Siza nieuwe naam Siza Dorp Groep

REGIO – De organisatie die zorg en dienstverlening biedt aan mensen met een handicap in heel Gelderland, Siza Dorp Groep, heeft haar naam wat aangepast. Het is voortaan kortweg Siza; een naam die spreekt en die gemakkelijker is voor iedereen. Daarnaast heeft Siza een nieuw logo en een andere huisstijl. Het logo staat voor dialoog; een dialoog met en tussen cliënt, medewerker en omgeving. De nieuwe stijl is eigenwijs en kleurrijk en straalt plezier en warmte uit. Hiermee kan Siza beter laten zien hoe veelzijdig haar aanbod is.

www.siza.nl

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.