Home / Hall / Kampioenen Bello ’81 gehuldigd

Kampioenen Bello ’81 gehuldigd

HALL – Donderdag kwamen de leden van sjoelclub Bello ’81 uit Hall voor de laatste maal dit seizoen bij elkaar in een sfeervol aangeklede zaal van partycentrum Bello voor de huldiging van de kampioenen. Hennie Gerrits is clubkampioen geworden voor van het seizoen 2009-2010 met 131,85 punten. Zij ontving dan ook uit handen van bestuurslid Marten Schotpoort de wisselbeker.

En waar een kampioen is, is ook iemand die aanmoediging kan gebruiken voor het nieuwe seizoen. De aanmoedigingsprijs ging naar Marten Draaijer; hij was met een gemiddelde van 4,49 punten gezakt ten opzichte van het vorige seizoen. Na de huldiging werd Dinie Bello naar voren geroepen om, als dank voor het altijd maar weer gratis beschikbaar stellen van de zaal voor de sjoelavonden en het jaarlijkse toernooi, uit handen van Willy Paalman een zijden bloemstuk in ontvangst te nemen.
Fenna Verbeek werd eerste in Klasse A, Annie de Haan in Klasse B, The van de Meulen in Klasse C, Dinnie Bijsterveld in Klasse D en Bertha Visschers in Klasse E.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.