Johan Brethouwer neemt afscheid

EERBEEK – Na twintig jaar vrijwillig buurtbuschauffeur te zijn geweest bij buurtbusvereniging HTOV (Hall-Tonden-Oeken-Voortsonden) nam Johan Brethouwer onlangs afscheid. Brethouwer heeft de leeftijd van 75 jaar bereikt en dat betekent stoppen. Een twintigtal collega’s en het bestuur stonden klaar om hem van de bus te halen. Tijdens een gezellig samenzijn in Grand Café De Korenmolen werd Brethouwer toegesproken door voorzitter mevrouw Bielleman. Brethouwer is altijd een trouwe steunpilaar geweest, die jaren achtereen de vroege ritten heeft gereden. Hij heeft dit altijd met veel plezier gedaan en in die twintig jaar natuurlijk de nodige buurtbuservaring opgedaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.