Home / Drempt / Ziet jouw Drempt er zo uit?

Ziet jouw Drempt er zo uit?

DREMPT – De werkgroep Dorpsplan Drempt heeft hard gewerkt aan het concept dorpsplan, gebaseerd op alle ideeën, problemen en wensen die zijn aangegeven door de inwoners van Drempt. Alle punten zijn erin verwerkt en het concept dorpsplan ligt nu ter inzage. Deze werkgroep is zeer benieuwd naar de mening van de inwoners van Drempt. Een exemplaar van het conceptplan is af te halen bij de Gildeschool, het Dorpshuis, de Willibrordschool en bij rijwielhandel Seegers. Ook is het te downloaden via de website www.dorpsraad-dhk.nl. De werkgroep ontvangt voor 15 juni graag een reactie op het concept per e-mail of per brief.

E-mail. dorpsplandrempt@hotmail.com
Ceciel Bremer, tel. 06 – 15445341
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.