Open Jeugd Toernooi Rivalen succes

DOESBURG – Tijdens een zomerse dag op 24 april vond het jaarlijkse Open Jeugd Toernooi plaats van korfbalvereniging Rivalen uit Doesburg. De groep 5/6 en 7/8 van de basisscholen hebben kennis kunnen maken met de korfbalsport. Zij hebben hard gewerkt, sportief gespeeld en gestreden om de beker voor de eerste prijs. Bij de groepen 5/6 heeft het team De Stoertjes van Horizon Stad de eerste prijs gewonnen. Bij de groepen 7/8 was de eerste prijswinnaar De Guppy’s van De Ark Stad (foto). Ook was er een mascottewedstrijd, deze is gewonnen door de Guppy;s die gezorgd hadden voor een levende mascotte.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.