Home / Doesburg / Open Jeugd Toernooi Rivalen succes

Open Jeugd Toernooi Rivalen succes

DOESBURG – Tijdens een zomerse dag op 24 april vond het jaarlijkse Open Jeugd Toernooi plaats van korfbalvereniging Rivalen uit Doesburg. De groep 5/6 en 7/8 van de basisscholen hebben kennis kunnen maken met de korfbalsport. Zij hebben hard gewerkt, sportief gespeeld en gestreden om de beker voor de eerste prijs. Bij de groepen 5/6 heeft het team De Stoertjes van Horizon Stad de eerste prijs gewonnen. Bij de groepen 7/8 was de eerste prijswinnaar De Guppy’s van De Ark Stad (foto). Ook was er een mascottewedstrijd, deze is gewonnen door de Guppy;s die gezorgd hadden voor een levende mascotte.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.