Home / Doesburg / Het Hanzekoffertje van Schellekens naar Pårnu

Het Hanzekoffertje van Schellekens naar Pårnu

DOESBURG – Het kunstwerk van Marijke Schellekens voor de expositie HansEreiseKoffer is klaar en wordt deze maand naar Pårnu-Estland verzonden. Leden van de gemeenteraad van Doesburg hebben Schellekens geselecteerd voor de jaarlijkse Hanze-expositie die dit jaar voor de vierde keer op rij wordt gehouden. Aan de expositie in Pårnu nemen in totaal 21 kunstenaars deel uit 21 verschillende steden uit Rusland, Duitsland, Polen, Nederland en Estland. Het is de bedoeling dat het Hanzekoffertje na afloop van de expositie en na terugkeer in Doesburg nog tot half augustus bezichtigd kan worden in het stadhuis.

www.hanse.org
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.