Home / Velp / Kluiskamp zoekt vrijwilligers

Kluiskamp zoekt vrijwilligers

VELP – Stichting kluiskamp is een Kindervakantiekamp voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar in Velp. Iedereen vanaf zeventien jaar die het leuk lijkt om met kinderen tussen de zes en twaalfjaar te werken in de vakantieperiode, kan zich aanmelden als vrijwilliger. De vakantieweek voor de kinderen is van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september. Voor de vrijwilliger geldt de week van 28 augustus tot en met 4 september. De vakantieweek bestaat met name uit een huttenbouwdorp met daarnaast vele andere activiteiten.

www.kluiskamp.nl
Kluiskamp, tel. 06 – 50980904
Elly Westra, tel. 026 – 3635068
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.