Home / Velp / Kaartverkoop Kindervakantiekamp Kluiskamp

Kaartverkoop Kindervakantiekamp Kluiskamp

VELP – De kaartverkoop voor deelname aan het Kindervakantiekamp Kluiskamp in Velp wordt gehouden van maandag 31 mei tot en met vrijdag 11 juni (op werkdagen) van 19.00 tot 21.00 uur. Dr. Van der Feltzlaan 24 in Velp is het verkoopadres. Het thema van de vakantieweek is dit jaar Kluiskamp Vallei. Een weekkaart voor vier tot en met zesjarigen uit de gemeenten Rheden en Rozendaal bedraagt 12,50 euro en voor kinderen van deze leeftijd buiten deze gemeenten 17,50 euro. Kaarten voor zes tot en met twaalf uit de gemeenten Rheden en Rozendaal kosten 17,50 euro en voor kinderen buiten deze gemeenten 22,50 euro.

www.kluiskamp.nl
E-mail. info@kluiskamp.nl
Tel. 0650980904 of 026 – 3635068
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.