Acht geslaagden EHBO-diploma

VELP – In de periode oktober 2009 tot februari 2010 hebben negen cursisten de theorie bestudeerd en eindeloos geoefend op handelingen, grepen en natuurlijk op het reanimeren en het gebruik van de AED. Op 1 februari werd het examen afgenomen door een verpleegkundige en een EHBO-instructeur, ondersteund door twee Lotusslachtoffers. Vijf kandidaten behaalden die avond hun diploma. Drie cursisten hebben op 16 maart opnieuw examen gedaan en zijn alsnog geslaagd. Een EHBO-diploma is twee jaar geldig. Om het diploma daarna met twee jaar te verlengen, moet je herhalingslessen volgen. Ook dat kan bij de vereniging in Velp.

www.ehbo-velp-rozendaal.nl
Coby van den Heuvel, tel. 026 – 3649371
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.