Home / Lathum / Volleybaltoernooi De Vis

Volleybaltoernooi De Vis

LATHUM – De Vis Lathum houdt dit jaar het jaarlijkse volleybaltoernooi op zaterdag 5 juni om 10.00 uur voor dames-, heren- en gemengde teams. Dit is het toernooi voor straten en familieteams in recreatieve sfeer. Deelnemen kan vanaf twaalf jaar. De teams (minimaal zes spelers en één teller) dienen zich op te geven bij Henk Koenhen aan de Molenstraat 7 of bij Hans Tikken aan ‘t Melkpad 18, uiterlijk op vrijdag 21 mei. Het inschrijfgeld bedraagt 12 euro per team, te voldoen bij opgave.
 

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.