Home / Hall / Peuters bakken koekjes B & W

Peuters bakken koekjes B & W

HALL – De peuters en juffen van peuterspeelzaal De Immenwijk uit Hall kregen vorige week geweldig nieuws; hun peuterspeelzaal mag nog een jaar open blijven. Dat hebben ze gevierd. Omdat de peuters zo blij waren met dit besluit hebben ze koekjes gebakken voor het college van B & W van de gemeente Brummen. Tijdens de pauze van de vergadering op 27 april hebben zij de koekjes aangeboden aan wethouder Ria Aartsen. Trots deelden de peuters de koekjes rond. Na het zingen van ‘dank u wel, lieve mevrouw Aartsen’ vertrokken zij weer naar huis.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.