Het mooiste plekje van Gelderland

EERBEEK/ DOESBURG – Deze zomer trekt Omroep Gelderland de provincie in. Op 15 juli is ‘Zomer in Gelderland’ te gast in Doesburg. Iedereen is dan welkom om bij de omroep langs te komen op de Grote Markt. Op donderdag 12 augustus is ‘Zomer in Gelderland’ te gast in Eerbeek. Iedereen is dan van welkom om langs te komen bij de omroep op het Oranje Nassauplein. Maar voor het zover is, wil de redactie graag van de echte kenners weten wat het allermooiste plekje van de gemeente Brummen is. Dit kan uw favoriete boom zijn, het bankje met het mooiste uitzicht, maar het kan ook een lantaarnpaal zijn waar u uw grote liefde zoende. Omroep Gelderland is benieuwd naar uw verhaal.

www.zomeringelderland.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.