Penalty’s schieten bij SC Doesburg

DOESBURG – Er waren tijdens de Penelaty Bokaal in Doesburg vorige week liefst 91 kinderen die drie penalty’s mochten nemen op de keeper van de Graafschap, Jordy van de Kracht. Degene die gescoord hadden mochten in een afvalronde nog een penalty nemen, net zolang totdat er een winnaar was.
Van de Kracht nam ook de tijd voor een praatje met Dennis Jansen. Die is altijd aanwezig bij de trainingen en thuiswedstrijden van de jeugd en ook groot fan van de Graafschap. Zelfs ouders en leiders van de teams hebben een penalty genomen. Dit alles onder leiding van scheidsrechter Gert Jan van Ingen en muzikale begeleiding van Harry van Ussen.
Jordy heeft geweldig goed gekeept en er een leuke avond van gemaakt. Hopelijk is hij volgend jaar weer van de party.
De winnaars zijn:
4/5 jarigen:  Sebas Holtkamp
F:               Dani Lippets
E:               Conrahmet Tekin
D:               Marly Renner
C:               Wessel Wolsing
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.