Home / Doesburg / Expositie Eric Brugman

Expositie Eric Brugman

DOESBURG – Eric Brugman exposeert van 14 mei tot 25 juni zijn kunstzinnige fotowerken in de Martinikerk in Doesburg. Zijn werken zijn al langere tijd op meerdere locaties in het land vertoond, maar zelden in Doesburg, terwijl dat toch zijn woonplaats is. De nieuwe, nog niet eerder vertoonde werken hebben een centraal thema dat het best omschreven kan worden als een ‘dreigende sfeer’. De kerk is vrij toegankelijk voor publiek van maandag tot en met zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.