Afsluiting Kraakselaan uitgesteld

DOESBURG – In week 20 en 21 zou de kraakselaan zoals eerder aangegeven voor doorgaande verkeer zijn afgesloten (17 mei t/m 28 mei). Door oponthoud van de werkzaamheden in het Loddero wordt de afsluiting verschoven naar eind mei.

Door werkzaamheden in het kader van de Revitalisering Noordelijk Molenveld is van maandag 31 mei t/m vrijdag 11 juni 2010 de Kraakselaan, nabij Loddero, voor doorgaand verkeer afgesloten. Dit vanwege de vervanging van de riolering.

Gedurende de werkzaamheden is het advies om de aangegeven omleidingroutes te volgen. Er wordt geprobeerd de overlast voor iedereen zoveel mogelijk te beperken.

www.doesburg.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.