Home / Bronkhorst / Jeugd BTC Brummen in het nieuw

Jeugd BTC Brummen in het nieuw

BRUMMEN – Ondanks de regels van het KNLTB verschijnen tennissers in allerlei creaties in het nieuw. Om Beckson Tennis Club Brummen beter te kunnen uitdragen en het verenigingsgevoel te versterken was er de wens om tot uniform tenue te komen. Onder het mom: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, tennissen vanaf de start van deze competitie maar liefst 55 jeugdspelers in de blauw en witte kleuren van de Brummense tennisclub. Prisma Arbozorg uit Zutphen vond dit een uitstekend initiatief en verbond zich als shirtsponsor aan dit omvangrijke project.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.