Aanhouding na autodiefstal

BEEKBERGEN – De politie heeft maandagmorgen op de Loenenseweg in Beekbergen een 20-jarige man uit Enschede aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Bij nader onderzoek bleek dat hij de auto, waarin hij werd aangetroffen, gestolen had.

De politie hield de man omstreeks 08:30 uur aan. Hij werd op het fietspad slapend achter het stuur aangetroffen en rook naar alcohol. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een blaastest. Op het bureau verklaarde de man de auto gestolen te hebben in Hengelo (O) en niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De man is ingesloten voor nader onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.