Home / Beekbergen / Aanhouding na autodiefstal

Aanhouding na autodiefstal

BEEKBERGEN – De politie heeft maandagmorgen op de Loenenseweg in Beekbergen een 20-jarige man uit Enschede aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Bij nader onderzoek bleek dat hij de auto, waarin hij werd aangetroffen, gestolen had.

De politie hield de man omstreeks 08:30 uur aan. Hij werd op het fietspad slapend achter het stuur aangetroffen en rook naar alcohol. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een blaastest. Op het bureau verklaarde de man de auto gestolen te hebben in Hengelo (O) en niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De man is ingesloten voor nader onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.