Spannende wedstrijd vogelschieten

VELP – De jubileumeditie van het vogelschieten in Velp was een gezellige en spannende aangelegenheid. De vogel gaf zich niet zomaar gewonnen; er waren maar liefst 254 schoten nodig voordat de schutterskoning bekend was. Deze eer viel te beurt aan de heer Jan Budel uit Velp. Budel is al jarenlang lid van de Velpse Vogelschuttersvereniging, maar had nog nooit een prijs gewonnen bij het schieten, nu dus meteen de hoofdprijs. Het nieuwe koningspaar werd met een koets naar het feestterrein in Velp gereden en werd daar gehuldigd door Velp voor Oranje. Op de feestavond op 8 mei worden de schutterskoning en de andere prijswinnaars in het zonnetje gezet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.