Stockexpositie in Galerie 1880

LAAG-KEPPEL – Van 7 tot en met 16 mei wordt in de gemeente Bronckhorst de Kunst10daagse gehouden. Galerie 1880 in Laag-Keppel exposeert gedurende deze tijd werk van verschillende kunstenaars. Denk aan Ad van Hassel, Herman Brood, Espen Greger Hagen, Hans Jochem Bakker, Henk Hulshof, Peko, Engelina Zandstra, Monique Wolbert, Lo a Njoe, Ron van der Werf en vele anderen. Deze overwegend kleurrijke expositie is te zien in het neogotische kerkje aan de Hummeloseweg in Laag-Keppel, waarin Galerie 1880 al 24 jaar is gevestigd. Het kerkje is gedurende de Kunst10daagse dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.