Home / Laag-Keppel / Stockexpositie in Galerie 1880

Stockexpositie in Galerie 1880

LAAG-KEPPEL – Van 7 tot en met 16 mei wordt in de gemeente Bronckhorst de Kunst10daagse gehouden. Galerie 1880 in Laag-Keppel exposeert gedurende deze tijd werk van verschillende kunstenaars. Denk aan Ad van Hassel, Herman Brood, Espen Greger Hagen, Hans Jochem Bakker, Henk Hulshof, Peko, Engelina Zandstra, Monique Wolbert, Lo a Njoe, Ron van der Werf en vele anderen. Deze overwegend kleurrijke expositie is te zien in het neogotische kerkje aan de Hummeloseweg in Laag-Keppel, waarin Galerie 1880 al 24 jaar is gevestigd. Het kerkje is gedurende de Kunst10daagse dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.