Home / Hall / Kampioenen Sjoelclub Bello ’81 bekend

Kampioenen Sjoelclub Bello ’81 bekend

HALL – Na zeventien spelronden zijn de kampioenen van Sjoelclub Bello ’81 uit Hall voor het seizoen 2009-2010 bekend. Deze week, tijdens de jaarafsluiting bij zaal Bello worden de kampioenen gehuldigd, onder het genot van een hapje en drankje.

Bij de laatst gespeelde wedstrijden op donderdag 29 april werd Janie Klumper eerste in de EK Klasse, Jo van Beem in de A klasse, Marten Schotpoort in de B Klasse, Antton van de Meulen in de C Klasse, Truus Sangers in de D Klasse en Gerrie Rietberg in de E Klasse.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.