Dierense Avondvierdaagse in aantocht

DIEREN – Van maandag 17 tot en met donderdag 20 mei wordt in Dieren de avondvierdaagse gehouden. Aan dit evenement kunnen naast wandelaars ook rolstoelgebruikers deelnemen. Voor hen is een speciale route van vijf kilometer uitgezet die aan de achterzijde van Gelders Hof op de parkeerplaats start.

Ook Nordic Walkers kunnen deelnemen; zij volgen de tien en vijf kilometer van de wandelaars. Raadzaam is om ongeveer vijftien minuten later te starten dan de scholen en verenigingen die om 18.00 uur van start gaan.
Inschrijven kan in Ellecom aan de Buitensingel 1D en in Dieren aan de Willem de Feschlaan 18 en aan de Beverodelaan 117. De laatste dag voor de voorinschrijving is op vrijdag 14 mei. De kosten bedragen zonder herinnering 2 euro en met medaille 4,50 euro.
Om drukte aan de inschrijftafel op maandag te voorkomen, wordt iedereen aangeraden, gebruik te maken van de voorinschrijving. Inschrijven op maandag 17 mei kan vanaf 18.00 uur en bedraagt 0,50 euro meer.

Tel. 422060 of 420230
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.