Home / Velp / 130 klassiekers reden mee met de OKRV

130 klassiekers reden mee met de OKRV

VELP – Ondanks de regen stroomde de van Spean Allee bij Kateel Biljoen in Velp rustig aan vol met klassiekers uit de jaren 30 tot en met 80. Van de 160 aanmeldingen, reden er 130 mee. Het thema was The Eighties en een aantal voertuigeigenaren had zichzelf en ook het voertuig zo uitgedost. De jury van het concours ‘d elagance had er dit jaar moeilijk mee om een gerichte keuze te maken, maar uiteindelijk is het toch gelukt om een winnaar te kiezen door te kijken naar originaliteit, restauratie en bijzonderheid. De jaren 80 prijs ging naar de heer Ensing met een Honda CRX uit 1988. Nummer 173, een Vauxhall uit 1966 won de aanmoedigingsprijs. F. Blogg uit Dodewaard won de eerste prijs met een Peugeot 504 TL uit 1973.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.