Oud ijzer actie vv SHE

HALL – De oud-ijzer actie van voetbalvereniging SHE is elk jaar een welkome aanvulling op de inkomsten van de voetbalclub. Daarom wordt er ook dit jaar weer een actie gehouden op zaterdag 15 mei. Tussen 09.00 en 12.00 uur kan iedereen weer oud-ijzer inleveren op de parkeerplaats aan de Dorpsstraat in Hall of op de parkeerplaats van De Korenmolen in Eerbeek. Ook is het mogelijk dat het oud-ijzer wordt opgehaald. Hiervoor kan men contact opnemen met Frank Minkhorst via tel. 06 – 19692832 of met Alfred Gemmink via tel. 06 – 45762633, bij voorkeur tussen 18.00 en 20.00 uur. Het oud –ijzer wordt in de hele regio opgehaald, dus ook buiten Eerbeek en Hall. Aanmelden kan ook via e-mail. oudijzeractie@live.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.