Home / Dieren / Guus le Conge schiet koning

Guus le Conge schiet koning

DIEREN – Het was weer spannend in de kuil achter de bibliotheek in Dieren tijdens het traditionele vogelschieten op Koninginnedag, georganiseerd door de Dierense Oranjevereniging. Ondanks de regen was de opkomst niet teleurstellend. Guus Le Conge schoot als de beste en raakte de koning, Wim Remmeling de kop, Falco van den Hoof de linker vleugel, Bea van de Kracht de rechter vleugel en jolanda Buurkens de staart. Bij het schijfschieten won Theo Arnoldus junior, tweede werd Edwin Arnoldus en derde Dennis Arnoldus.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.