Voetbalplaatjes Sportclub Brummen

BRUMMEN – Het uitgeven van een voetbalplaatjesboek door amateurclubs is momenteel een hype. Sportclub Brummen gaat in samenwerking van Super De Boer Van de Bunt ook een dergelijk in kleurdruk verschijnend boek uitgeven. Wouter van de Bunt van de gelijknamige Brummense supermarkt is de initiatiefnemer van deze actie. Er zullen eerst voorbereidende werkzaamheden plaatsvinden, alvorens boek en plaatjes in de periode oktober tot en met half december worden uitgegeven. In eerste instantie worden 600 boeken aangemaakt en komen er ongeveer 325.000 voetbalplaatjes (zelfklevend) in omloop. Elke speler/speelster van Sportclub Brummen – van de jongste pupil tot de oudste seniorenspeler – wordt op de foto gezet en voor deze afdruk is een plaatsje ingeruimd in het boek. Ook is er ruimte voor het inplakken van een elftalfoto. Nadat alle spelers/speelsters zijn ingedeeld (eind augustus/begin september), kan de fotograaf zijn werk doen. Er zal een officieel (professioneel) startsein worden gegeven en op sportcomplex De Hazenberg wordt een ruilmiddag georganiseerd. De voetbalplaatjes worden weggegeven bij de boodschappen, maar zijn daarnaast ook te koop.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.