Home / Angerlo / Bloemenactie Nieuw Leven

Bloemenactie Nieuw Leven

ANGERLO – Het weekend van Moederdag houdt muziekvereniging Nieuw Leven in Angerlo opnieuw de jaarlijkse bloemenactie. Vrijdagavond 7 mei gaan de schuurdeuren op het terrein van de familie Vels in de Dorpsstraat in Angerlo weer open waarna tussen 18.00 en 20.00 uur volop perkgoed uitgezocht en gekocht kan worden.
Op zaterdag worden de platte wagens weer volgeladen en vertrekt om 10.00 uur de vrolijk gekleurde stoet weer door het dorp om allerhande plantgoed aan de man te brengen en daarna de kas te spekken van Nieuw Leven.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.