Fantastische Koninginnedagviering Velp

VELP – Koninginnedag wordt in Velp altijd stijlvol, maar met groot enthousiasme gevierd. En dat weten de bewoners van de omliggende dorpen kennelijk ook, want behalve Velpenaren, schuifelden afgelopen vrijdag ook vele duizenden bewoners (geschat wordt 20.000) van de buurdorpen langs de meer dan 200 kramen op de Koninginnedagmarkt aan de Rozendaalselaan. Stichting Velp voor Oranje hield deze antiek-, boeken-, stekjes- en rommelmarkt voor de 21ste keer.
Na de festiviteiten is er een zakje met wat muntjes gevonden op de Koninginnedagmarkt. De gedupeerde kan zich melden bij Velp voor Oranje via tel. 06 – 55884567.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.