Herdenking in Loenen

LOENEN – De Nationale Feest- en Herdenkingsvereniging Loenen gaat op dinsdag 4 mei degenen herdenken die in Loenen zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Om 19.05 uur gaan bestuur en belangstellenden zich opstellen bij de RK kerk. Daarna is er een rondgang over de begraafplaats bij deze kerk. Leden van Scouting Loenen gaan hier bloemen leggen.
Om 19.30 uur vertrekt de groep via de Hoofdweg naar de Protestantse kerk. Hier zal over de begraafplaats een rondgang worden gemaakt met bloemlegging door leden van Scouting. Om 20.00 uur is er twee minuten stilte gevolgd door een herdenkingsbijeenkomst in de Protestantse kerk. Voorgangers zijn dominee Hans van Driel en pastor Jan Oude Voshaar. Verder verlenen OLTO en The 4 of Us hun medewerking.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.