Home / Loenen / Herdenking in Loenen

Herdenking in Loenen

LOENEN – De Nationale Feest- en Herdenkingsvereniging Loenen gaat op dinsdag 4 mei degenen herdenken die in Loenen zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Om 19.05 uur gaan bestuur en belangstellenden zich opstellen bij de RK kerk. Daarna is er een rondgang over de begraafplaats bij deze kerk. Leden van Scouting Loenen gaan hier bloemen leggen.
Om 19.30 uur vertrekt de groep via de Hoofdweg naar de Protestantse kerk. Hier zal over de begraafplaats een rondgang worden gemaakt met bloemlegging door leden van Scouting. Om 20.00 uur is er twee minuten stilte gevolgd door een herdenkingsbijeenkomst in de Protestantse kerk. Voorgangers zijn dominee Hans van Driel en pastor Jan Oude Voshaar. Verder verlenen OLTO en The 4 of Us hun medewerking.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.