Verrassend voorjaarsconcert Eendracht

EERBEEK – De muzikanten van muziekvereniging Eendracht uit Eerbeek waren zaterdag 24 april om 10.00 uur al begonnen met het ombouwen van sporthal de Bhoele tot een concertzaal voor hun voorjaarsconcert. Bij aanvang van het concert waren alle 400 plaatsen bezet en ging het concert met thema 65 jaar bevrijding van start. Het thema was te horen aan enkele composities. Ook brachten de grote legertruck, inclusief soldaten, en de Nederlandse vlaggen op het achterdoek het publiek in een bevrijdingssfeer.
In het afscheidswoord door de voorzitter werd de donateursprijs verloot. Mevrouw Schotpoort was de gelukkige en won één minuut gratis winkelen bij Plus van Tetering Supermarkt in Eerbeek (foto).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.