Home / Dieren / Tien jaar Wereldwinkel Dieren

Tien jaar Wereldwinkel Dieren

DIEREN – In de maand mei is het tien jaar geleden dat de Wereldwinkel haar deuren opende op het Callunaplein in Dieren. Dit wil de winkel absoluut niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor kinderen uit Dieren, Spankeren, Laag-Soeren en Ellecom die in deze maand tien jaar worden, ligt er op 8 mei een cadeautje te wachten in de wereldwinkel op het Callunaplein.

En wie van hen in mei 2000 op of het dichtst bij de dag van de opening geboren is, wacht nog een mooie extra verrassing. Welke dag dat precies is, houdt de winkel nog even geheim. Bij het afhalen van de cadeautjes worden de namen en geboortedata genoteerd.
Op 8 mei kan men voor 10 euro ook weer de eerlijke mazzeltas kopen en is de tapenade te proeven op stokbrood. Om 12.00 uur doen alle wereldwinkels mee aan de big-bang voor fair trade.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.