Terrasklaverjassen Sportclub Brummen

BRUMMEN – In het kader van het 100-jarig bestaan van Sportclub Brummen worden door de jubileumcommissie allerlei activiteiten georganiseerd. Zo vindt op zondag 20 juni in Brummen een terras-klaverjastoernooi voor koppels plaats. Er wordt gekaart op het terras van De Vierjaargetijden, Barones en Concordia. Het is de bedoeling dat de deelnemers om 10.00 uur samenkomen bij De Vierjaargetijden. Van daaruit zal de groep zich verspreiden over de overige terrassen. Na twaalf boompjes te hebben gekaart, gaan de deelnemers te voet naar het volgende terras. De prijsuitreiking vindt ’s middags plaats bij Bistro Barones. Deelname is voor iedereen mogelijk (ook niet-leden kunnen meedoen). De jubileumcommissie zorgt voor een mooie prijzentafel. Kosten voor deelname bedragen 10 euro per koppel. Opgave kan geschieden bij Henk Graven, Baron van Sytzamastraat 44 in Brummen en tevens bij café-restaurant Concordia en De Vierjaargetijden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.