Brummen-4 kampioen

BRUMMEN – Het vierde elftal van Sportclub Brummen is zondag kampioen geworden in de 6e klasse AH. Op eigen veld werd ABS 4, de enig overgebleven concurrent, met liefst 6-0 verslagen. Hierdoor kon het geelblauwe team, dat het gehele seizoen bovenaan heeft gestaan, twee wedstrijden voor het competitie-einde de kampioensvlag hijsen.

De Brummenaren hebben een straatlengte (15 punten) voorsprong op de nummer twee, hebben 123 maal gescoord en moesten 22 tegendoelpunten incasseren. Na afloop was er champagne en bloemen van het bestuur voor het kampioenselftal. Ook werd een feestelijke rondgang door Brummen gemaakt. Het kampioensfeest volgde daarna. De ploeg heeft alle kans om de ‘dubbel’ te halen, want men komt op zondag 16 mei ook nog uit in de bekerfinale voor lagere teams. Tegenstander is het Apeldoornse Victoria Boys 4 en de wedstrijd wordt gespeeld in Diepenveen.
Aan het begin van het seizoen 2009/2010 heeft Sportclub Brummen een extra seniorenteam kunnen inschrijven, omdat 21 spelers en oud-spelers bereid bleken deel te willen uitmaken van deze groep. Onder hen meerdere voetballers die ooit uitkwamen voor het eerste en tweede elftal van de vereniging. Het team werd ingedeeld in de 6e klasse en ging als vierde elftal het seizoen in. De start van de competitie was voortvarend, want met goed voetbal werden vele wedstrijden met grote cijfers gewonnen. Elke donderdagavond wordt met grote inzet getraind. Martijn Wiegman is topscoorder, want hij wist 26 treffers te produceren, echter het seizoen is nog niet voorbij. Naast het behalen van het kampioenschap en de CreaMedia Cup, kan de ploeg dus op 16 mei de derde prijs van dit seizoen binnenhalen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.