Home / Rheden / Geslaagden KNV EHBO

Geslaagden KNV EHBO

RHEDEN – Bij de KNV EHBO afdeling Rheden zijn onlangs zeven mensen geslaagd voor hun EHBO-opleiding. Zij hebben hiervoor een aantal lessen gevolgd waarin veel werd geleerd en gelachen. Op 20 april heeft de instructeur Simon van Es in de kantine van de Meteoor diploma’s uitgereikt aan Diana van Dulm, Riet Jansen, Jochem Wolthuis, Daniëlle Willemsen, Arthur van der Linden, Nanda Jansen en Ria van de Kracht, allen uit Rheden.
Bij voldoende belangstelling wordt er ook volgend jaar weer een beginnerscursus EHBO in Rheden gegeven. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de secretaris Frans Looijen via tel. 026 – 4951574 of via e-mail. info@ehbo-rheden.nl.

www.ehbo-rheden.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.