Home / Regio / De VSM gaat weer stomen

De VSM gaat weer stomen

REGIO – Van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 mei en alle zondagen in mei en juni (met uitzondering van 2 mei en 13 juni) gaan de kolen weer op het vuur van de Veluwsche Stoomtrein Mij (VSM). De VSM rijdt vanaf station Beekbergen naar Apeldoorn en daarna gaat de reis via station Beekbergen naar Eerbeek.

De stoomtrein vertrekt om 12.40 uur vanaf station Beekbergen naar Apeldoorn. Om 13.25 uur vertrekt de trein vanaf station Apeldoorn naar Beekbergen en Eerbeek. Om 16.00 uur is de trein weer terug in Apeldoorn.
De VSM wordt in 2010 35 jaar en heeft een geschenk; alle reizigers die in 2010 35 jaar worden (op vertoon van legitimatiebewijs) mogen mee tegen kindertarief.
Een bijzondere brunchrit kan op moederdag (9 mei) en vaderdag (20 juni). Dan krijgt men een brunch in de trein terwijl de stoom en het Gelders landschap langs de ramen glijdt. Reserveren kan via www.stoomtrein.org of via tel. 055 – 5061989.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.